Cradle

Necu nista, hocu sve ...

05.07.2006.

Ah, sto volim cokolade i cokoladice ...

Volim slatkise. Ne mogu zamisliti vise od jednog dana da ne pojedem nesto slatko. Ja i moja prijateljica N. mislim da smo oborile sve rekorde sto se toga tice. Kad dolazimo jedna kod druge obavezno kupimo punu kesu slatkisa i tako jedemo dok nam se ne smuci a i kad se smuci, napravimo pauzu pa opet nastavimo jesti jer ne mozemo da prestanemo. Jednostavno uzivamo dok jedemo slatkise i ne volimo da nas iko ometa i prekida, ne daj boze da neko dodje jer mi ne dijelimo slatkise ni s kim !!!!
Jednom dok smo tamanile kutiju keksa, neko je pozvonio na vrata, mislile smo da je ova jedna komsinica I. Nismo znale gdje da sakrijemo keks i bacimo ga nespretno na ormar, naravno sve se prosulo, mrvica od kokosa je bilo na sve strane, cak i po cilimu, na vratima nije bila komsinica I. koja je trebala doci vec cistacica dosla da zamoli da joj naspemo kantu vode. I dan danas se sjetimo tog nesretnog keksa.
Prije dva dana dobila sam od prijateljice iz Svedske (kao i svaki put kad dodje) - 1 kg Marabou cokolade, svaka je po 200 grama, ta mi je najdraza !!! Sve sam pojela, ostali su samo omoti, za uspomenu....do slijedece ture.

eXTReMe Tracker