beats by dre cheap

Ma jok ;-)

Eh kad krene sve lose i kad ustanes na lijevu nogu, bolje ti je odmah se vrati u krevet dok te jos cigla negdje usput ne spuca u glavu...
Same gluposti kad krenu...
Samo jutros s prijateljicom s faxa sam se trazila oko jedne obicne zgrade skoro sat vremena. Nijedna nije imala kredita na mobitelu i tako smo kruzile u isto vrijeme jedno sat vremena dok se nismo sustigle.
Onda..
Ostavim sebe bez feninga jer nisam nigdje izlazila preko vikenda i odem do bankomata a isti mi proguta karticu !!! AAAAAAAA kaze obratite se maticnoj banci !!!!!! Kakvoj maticnoj, maticna banka mi 700 km od Sarajeva. Kontam se u PM, puna tasna racuna za placati, dok se dokopam maticne banke ostacu i bez struje i bez vode. Zovem tatu , da provjeri sta se desava s mojim racunom, debili promijenili karticu i nisu mi rekli ! Ova kartica nevazeca, mogla sam tako u Africi negdje zaglaviti pa da ostanem bez kriske hljeba, bar ovdje hajd eto mozes posuditi od nekoga dok mi ne posalju novu. Jos stari izletio ko bez duse iz kuce, kaze umalo ga kamion nije spuco...mrtvi ugao, eh hebes ga, dobro je sve kad se dobro zavrsi, posudih negdje nesto ;-)
Zato danas nigdje ne mrdam vise, da tek ne kazem da sam se okliznula na poklopac od kanalizacije, odoh prespavati dan, sto sam savjetovala i starcima ;-)))

Cradle
http://cradle.blogger.ba
10/07/2006 18:15