beats by dre cheap

nespretnjakovic :-)

da mi se danas opet nije ovo desilo kao neki dan sto mi se desilo, skoro bi i zaboravila kako sam covjeka spucala dezedoransom u glavu.

inace volim da se vrtim oko polica gdje stoji kozmetika, pogotovo u ovoj nasoj prodavnici.

danas udjem u prodavnicu da pregledam malo po policama. ugledah neki novi sampon i otvorih ga da pomirisem, kako sam pritisnula na njega u nos mi je izletio. jos je bio providan, pa izgledalo je ko da sam slinava. srecom imala sam maramice sa sobom da to neofirno pobrisem.

u toj istoj prodavnici neki dan ugledah neki dezodorans ali je bio visoko na polici pa se morah propeti na prste da ga dohvatim. nekako sam to ja jedva dohvatila ali mi iskliznu iz ruke i pade pravo covjeku na glavu koji je stajao pored mene i gledao neke sapune. kad se samo sjetim njegove face, dodje mi da vrisnem od smijeha. sto sam i uradila taj dan, pobjegla sam iza police gdje su stajale supe i makaroni i pucala od smijeha a covjek mi je doviknuo, da ako tako nastavim mogu ubiti nekoga. njemu nije bilo smijesno a ni onom drugom kojem se dezodorans otkotrljao pod noge i zamalo nije slomio vrat. taj drugi je proklinjao grasak koji je krenuo da kupi jer sam ja napravila havariju u prodavnici.

samo se meni mogu desiti takve gluposti po stare dane !!!! 

tako isto jednom, prije par godina dok sam zurila da kupim kupaci kostim, sa jednog mi je spala ona mala vjesalica i zabila se jednoj babi pravo u kosu. tad sam pobjegla iz prodavnice ...

Cradle
http://cradle.blogger.ba
17/12/2006 00:11